Suku Keränen

Sukuseura Keränen ry,n perustaja ja hallituksen ensimmäinen puheenjohtaja kirjailija, rantaneuvos Eero Antero Seppänen Suomussalmelta. Sukuseura perustettiin Kekkosen syntymäpäivänä 03.09.2005 Muhoksen Laitasaaressa ja nyt tänä vuonna saamme viettää 10 vuotis taivalta sukuseurassa Keränen. Allekirjoittaja kaikkien sukujenselvittäjä Ylä-Kainuussa, julkaisee nyt taaskin tuli serkku vastaan tilaisuudessa 23.07.2015 kello 12.00 - 18.00 sukukirjan Keränen. Opetusneuvos Jorma Keränen Jyväskylästä on ollut merkittävin avustajani ja muut aktiivit heille myös kiitokseni yhteisistä vuosistamme. Ensimmäinen historiallinen julkaisu kovakantisena on nyt tosiasia. Tervetuloa tilaisuuteen jossa sinäkin voit olla serkkuni kirkonkirjojen mukaan, mutta eihän kirkonkirjojen kirjuritkaan olleet täydellisiä ja ei muutakuin suuntana liikuntahalli Ämmänsaansaaressa satoi tai paistoi ei katto vuoda niin tiedät monesko serkku olet minulle tai sitten et sekin puute löytyy sukuselvityksestäni.

Ps, Vapaa pääsy ei myöskään kolehtia pois lähtiessänne saa tulla mihin aikaan päivästä hyvänsä.

Ps, tilaisuuden aikana ei mitään tarjoilua paikan päällä vaan käyttäkään paikkakuntamme korkea tasoisia palvelujamme hyväksenne.

Saa toimittaa sukuselvityksiä Eero A. Seppänen Kiannanniementie 128 a 89740 Kianta e-mail suku.seppanen.gmail.com Puh: 040-8505957