Viivytys taistelua elämästä ja kuolemasta kunnassamme Suomussalmella armon vuonna 2017

On tämä yhtä media sirkusta tämä nyt elettävä yhteiskuntamme, yhteiskuntamme on tullut tällä opilla tiensä päähän ennen pitkää. Meillä on vihoviimeinen aikaan saamattomus vallannut ihmismielen, todellinen tekemättätömyys on jo tätä päivää ja sen kehitystä emme voi enää pysäyttää.

Koska yritit viimeksi päästä lääkärin päivystyksen täällä kotipaikkakunnallasi Suomussalmella ja soititko heti kello 8.00 jälkeen ja sait todeta ettei pääsekkään läpi ja automaatti kohta puuttuu peliin ja tiedottaen monotoollisella äänellä tee näin ja tee niin sinulle soitetaan kohta. Teen selvitystä nyt ennen vaaleja joka päivä milloin pääsen lääkäriin päivistyksessä tai yleensä lääkärin vastaan otolle ja millä viiveellä se on mahdollista.

Karmein kokemukseni on viime syksyltä 07.10.2016 kun kävin ns. vuotuis kontrollissa ja siinä meni kaikki ennalta suunnitelmien mukaan, kaikki mahdolliset kokeet otettiin. Ilta päivä ei mennyt ihan oman suunnitelmien mukaan, päivystä sairaanhoitaja Mira Ruuskanen tuli siihen esteeksi, katsoi korviini ja hyväksi havaitsi, jonka jälkeen oli oma pyyntöni huudella korvani, mutta ei ollut aikaa suorittaa toimen pidettä. Jälkeen päin tein potilasasiamiehelle selvitys pyynnön huonosta kohtelustani, mutten saanut asiaa korjausta vaan päädyin omaa ratkaisuuni.

Lähdin tämän vuoden puolella hakemaan apua korvaongelmaani joka edelleen vaivasi niin paljon että apua tarvitsen ja apuun tuli sitten jo entuudesta tutulta sisätautien erikoislääkäriltä Kuopiossa. Menin yksityiselle lääkäriasemalle ja jätin vain soittopyyntöni perjantaina ja hän soitti minulle asiasta jo maanantaina ja antoi lääkemääräyksen lähimpään apteekkiin puhelimitse ja tiistaina alkoi 10 päivän lääkekuuri korvatipoilla ja uusin taas muutan viikonpäästä uusi kuuri oma toimisesti ja korvistani kuti loppui, mutta viimeisen hoidon tekivät kaksi samaisen lääkäriaseman sairaanhoitajaa huuhtelivat korvani perusteellisesti.

Eduskuntamme on perustuslainen ongelma suomenkansalaisille. Eduskunta jonka suomenkansa on valinnut rahan voimalla edustustamaan itseään eduskuntaan niin ei tunne edes perustuslakiamme, sellainen henkilö ei voi olla kansanedustajan paikalla, sellaiset henkilöt tekevät vain yhteiskunnallisia vääryyksiä koko kansakunnan vahingoksi, eivätkä osaa edes hävetä tekemiään vääryyksi, koska hyvä veliverkosto tukee kaikkia vääryyksi, tätä oikeutta ei ole tavallisella kansalaisella. Katso! ”Jo vääryys vallan saapi” siinä tuodaan selvästi esille kuinka lakiemme säätäjät ovat täysin kelvottomia hoitamaan heille uskottua luottamus tehtävään.


Kunnallisvaaliehdokas n:ro 8 kd:ssa vuonna 2017 Suomussalmella Eero Antero Seppänen.