Kansanedustaja ehdokas hämmentämään ongelmajätelaitosta 1 eurolla kuukausi, ei matkakorvauksia ja oma majoitus on valmiiksi katsottuna, jonka itse kustannan.

Rantaneuvos puhuu eduskunnassa lähetystöhuoneessa 05.12.2014 kello 10.30

Hyvää aamupäivää arvottomat kansamme edustajat ja ministeriön virkamieskunta ja turhanpäiväiset kansanedustajaimme avustajat ongelmajätelaitoksella - eduskunnassa. Olemme eläneet kovia aikoja jo useita vuosikymmeniä ilman omaa itsenäistä päätöksentekovaltaa tässä sekavassa eu maassa. Meidän maamme ei ole ollut Kekkosen ajan jälkeen muuta kuin maanpettureitten temmellys kenttä, jossa ihminen ei ole saanut mitään ihmisarvoa osakseen.

Me tunnemme omissa nahkoissamme kuinka eu valtiona suomi on meitä kohdellut epäoikeudenmukaisesti suurella työttömyydellä jo vuosikymmeniä, kansakuntana suomalainen on ollut aina ahkera, mutta se meidän ahkeruuskin on jo kysenalaistettuna entistä enemmän maailmalla. Meidän on uudesta luotava tämä maa ja meidän yhteiskunta järjestelmä on luotava täysin uudestaan, meidän yhteiskunta järjestelmämme on jo niin vanhanaikainen ettei se ole enää tätä päivää jossa elämme tätä kurjuutamme. Te mukamaste hoidatte yhteisiä asijoita kansakuntamme parhaaksi, mutta eihän teihin voi enää luottaa sentinkään vertaa.

Suomen kansan enemmistö on jo saannut teistä jo niin tarpeekseen että tämä saa riittää tämä tälläinen venkoilunne pienen ihmisen asialla olemiselle. Kansakuntaamme olette ajaneet syrjäytyneitten suureen joukkoon, joka kasvaa kasvamistaan ja te vain senkun lavertelette puhumalla paskaa samalla suulla millä syöttekin yhteiskunnan elätteinä täällä eduskunnassa lihapatojen äärellä. Jo vuosikymmeniä olemme kärsineet tekemistänne vääryyksistä tälle kansakunnalle ja ette osaa edes hävetä tulemalla uudelleen ja uudelleen kansankuntamme keskuuteen paskaa jauhamaan. Hyvällä syyllä teitä voi sanoa tunne köyhäksi ihmispoloiseksi, joilla ymmärtämisen taso on laskennut paatuneen rikollisen tasolle. Te vain puhutte puhumisen vuoksi hyvinvointivaltiosta jota ei enää ole, jossa elää tälläkin hetkellä vähintään kolmeen lokeroon lokeroituneita ihmisiä, teille jotka voivat hyvin on ensimmäinen, niille jotka ovat siltä väliltä ovat toisena ja kolmas on teidän päättäjiemme hylkäämät jo ihmisrauniona vailla ihmisarvoa ja alentavissa oloissa olevia ei työtä ei kotia, jopa jumalansa hylkäämiä arvottomia maamme kansalaisia ja kuitenkin hekin ovat tätäkin maata rakentaneet.

Minä kirjailija rantaneuvos Eero Antero Seppänen Suomussalmelta haluan omalta osaltani katkaista tälläisen vääryyden mitä olette saaneet aikaiseksi. Jos teitä ei nyt kukaan koskaan tulisi kovistelemaan paikanpäälle niin tehän jatkaisitta samaan malliin ikuisesti ja silloin pelimme olisi pelattuna kansakuntana ja kädestämme löytäisimme pelkän kalutun luun ja sekin on vain pienikokoinen jos ei aina sitäkään. Meidät tunnetaankin tänä päivänä jo laajalti nälkäänäkevien maana ja siitäkin huolimatta hyväosaiset sanovat maatamme hyvinvointivaltioksi. Kansanedustajaehdokaan kuolemattomat sanat kansanedustajillemme, itsenäisyys päivän aattona lähetystöhuoneessa 05.12.2014 kello 10.30 lähetystöhuoneessa

Ongelmajätelaitoksessa ei hoideta meidän yhteisiä asijoitamme, vaan meidän vähäosaisten asiamme ovat edelleen hoitamattomana hyvistä lupauksista huolimatta, se sinä olet äänestäjä suurin syyllinen tähän kaikkeen ja katselet vain liikaa galluppeja.


Kirjailija,”Rantaneuvos” Sukututkimustohtori
Eero Antero Seppänen Suomussalmi
Kiannanniementie 128 a 89740 Kianta
E-mail suku.seppanen@gmail.com
Puh: 040-8505957 tai 040-3718195