Ehdokkaan teesejä äänestäjillemme Kansanedustaja ehdokas Kirjailija, rantaneuvos Eero Antero Seppänen
eduskunnassa olisi nyt isolla kirveellä töitä. Valheen paljastus laite kaikille edustajille ja kolmas valhe sytyttäisi punaisen valon, joka tarkoittaisi edustaja työn päättymistä ikiajoiksi.
Avoinna hyvin palkattua teatteria neljäksi vuodeksi eduskunnassa.

Pätkätyötä tarjolla neljäksi vuodeksi ja kaikki edut seuraavat automaattisesti mukana jos onnistaa pääsemään läpi ja huomaa hyvä palkkaus ei kellokorttia oven pielessä seuraamassa läsnä oloasi edustamassa vaalikarjaasi, pitkä lomat, saa ulkomaan matkoja jos oikein onnistaa, eikö ala jo kiinnostaa entistä enemmän, mutta nyt tulevat seuraavat tekijät mukaan jotka romuttavat täydellisesti haaveesi ja unelmasi täysin loppu elämäsi ajaksi ja mitä ne sitten ovat no ensinkin maassamme vaivaa demokratian vaje mitä se sitten ovat kun kerta mielestäsi näin on päässyt käymään, olemme päätyneen järjestelmään harvain valtaan.

Ehdokas Eero Seppäsen ei tarvitse enää hyssytellä ketään tässä valtakunnassa, jossa olen asettunut jälleen ehdolle eduskuntaan valittavaksi. Jos kaikki olisi olleet hyvin tämän maan kansalaisilla niin kenties en olisi koskaan asettunut ehdolle vuodesta 1991 alkaen joka eduskunta vaaleissa.

Harvojen vallasta on ennen kaikkea kyse ja vielä näin vaalien lähestyessä, meidän suusta tulevat mielipiteemme tai kirjoituksemme eivät ole mitään mainitsemisen arvoista, meidät vain laitetaan karanteeni lähes tulkoon kaikissa viestimissä. Kaikkien mielipiteillä tulisi olla yhtäläinen oikeus ja arvo tulla esille jos sanomassa on selvä sanoma. Mielivallan siemen on jo ajat sitten kylvettynä demokratia kehittymisen esteeksi ja sen on näkynyt alhaisena äänestämisenä jo kauan aikaa ja kuka sitä haluaa tai sille löytyy jo hyötyjiäkin isoimmista puolueista.

Vähävaraisten ehdokkaitten ei sallita mitään ulos päin näkyvyyttä, koska se sotkee isoisten keskeisen temmellyksen vaali kentillämme. Todellinen demokratia toteutuisi vain sillä jos laki lähtisi siitä että se antaisin kaikille ehdolla oleville yhteisistä valtion varoista saman suuruisen summa vaali työhön ja toimintaan vaalien ajaksi, josta ehdokkaan tulisi antaa vaalien jälkeen vielä kirjallinen selvitys viranomaisille, käytössä olleista varoista ja siten saisimme kaiken läpinäkyviksi.

Ulkopuolinen vaalirahoitus olisi täysin kiellettyä, oman rahan käyttö olisi laessa silloin myös kiellettyä, kun toisilla on rahaa ja toisilla taas ei niin emme pääse milloinkaan samalle viivalle. Tasa arvon toteutuminenkin lähti juuri tästä ajastuksestani, meillä ei ole mitään tasa arvoa missään suhteessa vaaleissa ja kukaan ei edes meitä kuuntele ei meitä kuuntele edes tasa arvo valtuutettukaan, mikä tehtävä on sitten tasa arvo valtuutetulla minä vain kysyn sanoi myös jo edes mennyt hupi näyttelijä Masa Niemi mutta kaikki tämä on totista totta heikomman puolta ei kukaan kunnioita, edes vaaleissa nukkuvat, joiden äänillä meni moni hyvä ehdokas läpi puolustamaan maamme hiljaisia.

Ehdokas Eero Antero Seppänen Vapaus puolue r.p